Telefonisch bereikbaar tot 18:00 uur     020 - 470 09 20
Mijn Apple Tree     @ info@pensioenkoers.nl
direct online uw pensioen berekenen | vrijblijvend offertes opvragen | eenmalige afsluitkosten

Pensioen kopen met opgebouwd pensioenkapitaal

15 oktober 2024
Heeft u een pensioenkapitaal opgebouwd? Dan koopt u met het opgebouwde kapitaal een pensioen aan.
 

Wanneer pensioen kopen?

Voor de  ingang van uw pensioen, ontvangt u van uw pensioenverzekeraar een melding. Hierin staat welk pensioenkapitaal beschikbaar is voor kopen van uw pensioenuitkering.

Een hoger inkomen in de eerste jaren van uw pensioen?

U kunt ervoor kiezen om tijdelijk in de eerste jaren na uw pensionering een hoger pensioen te ontvangen en daarna een lager pensioen. Dit is vaak van toepassing als uw op reis wilt, hoge hypotheeklasten heeft of als er nog studerende kinderen thuis wonen. Op onze website kunt u vrijblijvend een berekening maken voor een tijdelijk hoger pensioeninkomen.

Shoppen voor kopen van uw pensioenuitkering?

Heeft u een kapitaal of premieregeling? U mag vaak zelf bepalen bij welke aanbieders u een pensioen gaat kopen. Door verzekeraars vrijblijvend te vergelijken op onze vergelijkingssite kunt u berekenen hoeveel u dat extra aan pensioeninkomen gaat opleveren. Onze adviseurs kunnen vaak in 95% van de gevallen een persoonlijk gesprek ook een hoger bedrag voor uw pensioen inkopen.

Laatste blogs

Wanneer een levenslange pensioen uitkering aankopen?

05 oktober 2024

Binnenkort met pensioen? Zo krijgt u de hoogste pensioenuitkering

14 september 2024

Klanten vertellen | Service Desk

Experts in pensioenen en lijfrentes

De hoogste uitkering voor uw pensioen en lijfrente vinden lastig? Pensioenkoers vergelijkt meerdere aanbieders bij aankopen pensioen en lijfrentes. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten van uw direct ingaand pensioen of direct ingaande lijfrente.
Onze pensioenexperts staan voor u klaar met advies voor de aankoop van uw pensioen of lijfrente en beantwoorden graag al uw vragen.

  020 - 470 09 20

Nu open. Tot 18:00 bereikbaar